Op zoek naar een zakelijke lening? Bridgefund is een krediet verstrekker voor zakelijk krediet, waar u geld kunt lenen onder bepaalde voorwaarden, lees meer over Bridge Fund.

Zakelijke lening via Bridgefund.nl
Wil je als ondernemer graag beschikken over extra geld om je bedrijfsambities waar te maken of om machines, inventaris of voorraden te kopen, doe dan zaken met Bridgefund. Bij Bridgefund.nl weet je al binnen zes uur waar je aan toe bent en beschik je bij een akkoord binnen een dag al over zakelijk krediet. Sneller kan simpelweg niet. Bovendien zijn er geen verborgen kosten en is geen sprake van kleine lettertjes.

Zakelijk lenen via kredietverlener Bridgefund
Bridgefund ontwikkelt zich meer en meer tot het platform waar je als ondernemer zakelijk krediet regelt. Omdat jij het als ondernemer al druk genoeg hebt, doe je je aanvraag al binnen vijf minuten – gewoon online- en heb je binnen zes uur al uitsluitsel of je in aanmerking komt voor een krediet of niet. De zakelijke lening komt dus tot stand zonder tussenkomst van een bank. Je kunt kiezen voor leenbedragen tussen de 5.000 euro en 250.000 euro als extra werkkapitaal. De lening heeft een maximale looptijd van achttien maanden en kan dus als een kortdurende lening omschreven worden.

Zakelijke lening
Online aanvragen is erg simpel en snel. Je kiest de looptijd en hoogte van je lening en berekent de kosten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Bridgefund levert een volkomen transparant product. Met de rekenmodule bereken jij je kosten en daar blijft het verder bij. Van addertjes onder het gras is hier geen enkele sprake. Over berekenen gesproken, met de ROI calculator kun je ook alvast berekenen wat de winstmarge is als je besluit een investering in je bedrijf via Bridgefund.nl gaat financieren.

Bridgefund Nederland
Bridgefund.nl is dus geen bank en geen financiële instelling. Wat het wel doet is het verbinden van bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke lening met mensen en ondernemers die bereid zijn geld uit te lenen. Het gehele proces van aanvragen verloopt geautomatiseerd waardoor dit meteen ook de snelste en meest efficiënte lening is die je af kunt sluiten. Bij de traditionele kredietverstrekkers duurt alleen al het indienen en de beoordeling vaak al tenminste een week; hier nog geen zes uur. Dat maakt nogal verschil.

Hoe werkt Bridgefund
Wat je doet is online een kortdurende zakelijke lening aanvragen. Je levert daarbij zowel de gegevens van je bedrijf en de digitale ondersteunende gegevens online aan. Binnen zes uur ontvang je of een afwijzing of een altijd interessant aanbod om zakelijk te lenen. Is alles in orde, dan kun je vaak een dag later al over het door jou gewenste bedrag beschikken. Kun je meteen investeren en aan de groei van je onderneming werken.

Onderpand of borgsom is niet nodig
Als je als ondernemer geld wilt lenen, dan kan dit via verschillende partijen. De redenen dat je leent kunnen liggen in het feit dat je machines wilt kopen, je voorraden wilt aanvullen of een debiteurenachterstand zo wilt overbruggen. Waarom je voor Bridgefund.nl zou moeten kiezen? Dat is vanwege de gratis aanvraag, maar zeker ook vanwege het feit dat een borgsom of onderpand niet nodig is. Bovendien weet je al binnen een aantal uren waar je aan toe bent en ben je door de beperkte termijn snel weer van je lening en dus van je schuld af. Ook de voorwaarden zijn duidelijk terwijl boetevrij oplossen een optie en dus toegestaan is.

BridgeFund - bedrijfslening aanvragen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BridgeFund - bedrijfslening aanvragen.

Bezoek site BridgeFund - bedrijfslening aanvragen

Schrijf je eigen review