Funding Circle, Het grootste crowdfundingplatform van Nederland, lees meer over dit platform wat erg populair is.

Als Nederlands bedrijf is het soms noodzakelijk te investeren om richting een zorgeloze toekomst te werken. Heel vervelend als vervolgens blijkt dat het in Nederland onmogelijk is een lening af te sluiten. De banken in Nederland worden steeds strenger en per saldo staat niemand klaar om je geld te verstrekken. Daar gaan je toekomstplannen, daar gaat je toekomstperspectief. Gelukkig is er Funding Circle Nederland. Zij brengen investeerders en ondernemers samen. Deze investeerders zijn bereid je te helpen, mits je uiteraard aan de voorwaarden voldoet. Daarmee kun jij de focus op de toekomst houden en worden je dromen wellicht alsnog werkelijkheid.

Funding Circle ervaringen
Natuurlijk is het gevaarlijk om op de online ervaringen af te gaan, want zelfs het met Michelin-sterren bekroonde restaurant wil nog wel eens forse en ongenuanceerde kritiek krijgen als het biefstukje niet gesmaakt heeft. Door die enkele negatieve reactie ontstaat vaak toch een bepaald beeld, en dat is jammer en niet altijd correct. Gemiddeld genomen krijgt Funding Circle een 7 voor de dienstverlening. Een ruime voldoende dus en termen als tevreden, top en goed en betrouwbaar voeren de boventoon. Bovendien is het goed te zien dat als mensen kritiek hebben, daar meteen op gereageerd wordt door de klantenservice. Binnen de verschillende diensten worden met name de levering en de geboden service extra geroemd.

Lenen bij Funding Circle
Je kunt proberen alsnog aan je financiering te komen via de website. Je vraagt een offerte aan voor een bedrag van tussen de 10.000 en 250.000 euro en het gevraagde rentepercentage ligt vanaf een percentage van 2,4. Als bedrijf moet je het geleende bedrag binnen een periode van tussen de zes en zestig maanden terugbetalen. Er worden geen boetes geheven en er kan ook niet vervroegd afgelost worden. Nadat jij een aanvraag ingediend hebt wordt die aanvraag beoordeeld en binnen 24 uur krijg je bericht. Is je aanvraag akkoord, pas dan begint het leenproces. Op deze manier heeft Funding Circle al 32.000 kleinere bedrijven over de hele wereld geholpen. Daarmee zijn ook nog eens 80.000 banen gecreëerd.

Investeerders
Investeerders maken gemakkelijk een eigen account aan op de website en vervolgens beoordelen ze welke lening ze willen financieren. In ruil voorde investering krijgen ze maandelijks rente en aflossing, waarbij de rente op kan lopen tot wel 18,9 procent. Omdat de kredietwaardigheid van de bedrijven vooraf gecontroleerd wordt, investeer je dus alleen in gecontroleerde bedrijven. Je kunt al investeren vanaf een bedrag van honderd euro.

Ondernemers kunnen zo aan hun toekomst werken
Funding Circle Amsterdam biedt bedrijven de mogelijkheid om in contact te komen met investeerders die bereid zijn hun groei te willen financieren. Het gaat om eerlijke en transparante leningen die het voor bedrijven mogelijk maken om aan de toekomst te werken. Ondertussen wist Funding Circle wereldwijd al bijna 700.000 investeerders aan zich te binden. Iets waarvan bedrijven nu nog steeds de vruchten plukken. Het leenproces, dat ook wel zakelijk krediet via crowdfunding genoemd wordt, is eenvoudig en duidelijk, zoals ook de voorwaarden dat zijn. Ondernemers kunnen zo aan hun toekomst werken, investeerders daarentegen kunnen rendement behalen via uitlenen op crowdfunding sites.

Uitstekende en goed bereikbare klantenservice
Duizenden en duizenden ondernemers die via honderdduizenden investeerders alsnog een lening konden afsluiten, Funding Circle is daar trots op. Tenslotte; bij elk leenproces kunnen toch vragen ontstaan of kunnen zich zaken voordoen waarbij je hulp nodig hebt. Gelukkig staat de klantenservice van Funding Circle als uitstekend bekend en is de bereikbaarheid groot. Bovendien is Funding Circle te volgen via facebook en Twitter.


Funding Circle Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Funding Circle.

Bezoek site Funding Circle

Schrijf je eigen review